In OK wandel ik met je mee: niet als een leider, wel als een gids. Ik wijs je niet de weg. Ik reik je pistes aan en begeleid je bij jouw keuzes. Zo leggen we samen de weg af.

Dat kan op verschillende manieren:

Emotionele ondersteuning

Na een eerste contact, maken we een afspraak voor een intake gesprek. We stellen jouw kinderwens duidelijk en bekijken samen op welke manier ik jou het best kan helpen. We onderzoeken rond welke thema’s en waarden we kunnen werken, wat voor jou belangrijk is op dit moment. Samen stippelen we een persoonlijk begeleidingstraject uit en leggen we de volgende afspraken vast.

We kunnen bijvoorbeeld werken rond:

  • Zelfbeeld, eigenwaarde en zelfvertrouwen
  • Vrouwelijkheid en vruchtbaarheid
  • Innerlijke rust en zingeving
  • Verborgen verdriet
  • Verbondenheid en sociale erkenning

Manuele therapie

Fertiliteitsmassage therapie is een voedende mix van diverse technieken die samengevoegd zijn vanuit verschillende traditionele culturen (India, Afrika, China), aangevuld met westerse inzichten. Het is een mooie combinatie die harmonie en balans brengt in het voortplantings- en spijsverteringssysteem. Clare Spink, oprichtster van de Fertility Massage Therapie heeft tijdens haar reizen over de wereld onderzocht welke massagetechnieken het meest effectief zijn bij het verbeteren van de vruchtbaarheid. Daaruit ontwikkelde zij haar unieke therapie.

Het masseren van de baarmoeder is slechts één onderdeel van de therapie. Tijdens de sessie wordt er ook gewerkt met de Rebozo (Mexicaanse draagdoek) en met Pulsing. Deze technieken combineren prachtig om een voedende stroom van vrouwelijke energie te creëren, waardoor je terug in je centrum komt en je geheeld voelt.

De behandeling is diep maar tegelijkertijd zacht en verzorgend. Met aandacht voor lichamelijke maar ook emotionele disbalans. Zo helpt de behandeling je te verbinden met je lichaam, meer vertrouwen te krijgen en om emoties los te laten. De massage heeft vele fysieke voordelen. Maar één van de belangrijkste voordelen, is dat het je helpt om te ontspannen. Het helpt je opgebouwde spanning en emoties die je vasthoudt los te laten. Het zal je ondersteunen op jouw pad.

Een verhaal inspireert. Het doorbreekt elk taboe rond een Onvervulde Kinderwens. Het wakkert de publieke bewustwording aan. De emotionele impact van een Onvervulde Kinderwens spreekt voor zich, maar wat doet het met de relatie tussen wensouders en de mensen rondom hen? Zal ik er over vertellen?