In OK wandel ik met je mee: niet als een leider, wel als een gids. Ik wijs je niet de weg. Ik reik je pistes aan en begeleid je bij jouw keuzes. Zo leggen we samen de weg af.

Dat kan op verschillende manieren:

Persoonlijk groeitraject

Na een eerste contact, maken we een afspraak voor een intake gesprek. We stellen jouw kinderwens duidelijk en bekijken samen op welke manier ik jou het best kan helpen. We onderzoeken rond welke thema’s en waarden we kunnen werken, wat voor jou belangrijk is op dit moment. Samen stippelen we een persoonlijk begeleidingstraject uit en leggen we de volgende afspraken vast.

We kunnen bijvoorbeeld werken rond:

 • Zelfbeeld, eigenwaarde en zelfvertrouwen
 • Vrouwelijkheid en vruchtbaarheid
 • Innerlijke rust en zingeving
 • Verborgen verdriet
 • Verbondenheid en sociale erkenning

Workshops

In een kleine groep werken we op een lichaamsgerichte, intuïtieve en creatieve manier rond je kinderwens. We geven uitdrukking en vorm aan jouw kinderwens in beweging, in beeld en in gesprek.

 • Emoties in beweging:
  Ontspanningsoefeningen maken onze aandacht los van de dingen die ons bezig houden. Via lichaamsgericht oefeningen komen we terug in contact met ons lichaam. We maken het lichaam los.

  In beweging ervaren we het hier en nu, we vertragen en geven ruimte aan wat moeilijk is. We maken contact met ons gevoel, herkennen en onderzoeken verschillende gevoelens, geven uitdrukking aan onze emoties.

  Met behulp van beeldend materiaal maken we op een creatieve manier een diepe emotie zichtbaar en concreet bespreekbaar. We geven het onze aandacht en erkenning.

De interactie tussen beweging, materiaal en beeld brengt een verbinding tussen de binnen- en buitenwereld teweeg.  Door de omgang met verschillende materialen ervaar je op een concrete manier je eigen belevingswereld, creëer je nieuwe mogelijkheden en breng je een emotionele beweging op gang.

Een proces van denkenvoelenhandelen.

De workshop duurt 2,5u. Je betaalt 50 Euro (excl. btw)

Een verhaal inspireert. Het doorbreekt elk taboe rond een Onvervulde Kinderwens. Het wakkert de publieke bewustwording aan. De emotionele impact van een Onvervulde Kinderwens spreekt voor zich, maar wat doet het met de relatie tussen wensouders en de mensen rondom hen? Zal ik er over vertellen?