OK is een praktijk voor wensouders. Voor iedereen bij wie het gezin niet de gedroomde  vorm heeft aangenomen.

Wacht je vol ongeduld op je eerste kindje? Voel je het gemis van een tweede of een derde kindje? Ben je single en heb je een kinderwens? Heeft je partner geen kinderwens (meer), maar jij wel? Dan is OK er voor jou!

Als kinderwensconsulent en ervaringsdeskundige help ik jou graag op weg naar meer Ontspanning en meer Kracht zodat je je eigen pad verder kan bewandelen.

We zijn geneigd om pijn en verdriet onder tafel te schuiven. Verborgen verlies en verzwegen verdriet verdringen ons geluk. Ze rusten als een verstikkende laag op ons groeipad.

Geef je het verstikte adem, dan voed je de bodem en kan je vreugde-zaadjes planten. Je kan gaan groeien. Je herwint je krachten en ziet nieuwe kansen. Je maakt verbinding met jezelf en vindt zo verbinding met anderen.

Het openlijk benoemen van een Onvervulde Kinderwens, het erkennen van de pijn en woede die daaruit vooruitkomt, wijzigt de steun en reacties van je omgeving.

Erkenning werkt als een verzoenend mechanisme voor alle vormen van pijn of afscheid nemen. Door het Onuitgesprokene Kenbaar te maken, open je jouw groeipad.

Je verdriet laten zien en je Kwetsbaar Opstellen, vergt weliswaar vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en je nieuwe levensweg. Vertrouwen in de anderen die je onderweg tegenkomt.